Jenny Rova – Årsmodell 1978 – Kassör i styrelsen, arbetar med ekonomi på Riksbyggen. Har tackat ja till styrelsearbetet för att hjälpa till så fler barn får upptäcka den här fantastiska sporten. Okänd merit: SM-brons i ponny dressyr.

Cecilia Rasmussen – Årsmodell 1976 – Sekreterare i styrelsen, arbetar som projektledare på Sala kommun. Har tackat ja till styrelsearbetet för att få ännu mer kunskap om voltigen och stötta våra härliga barn och ungdomar. Okänd merit: SM-guld i fotboll.

Sanna Lundqvist – Årsmodell 1985 – Verksamhetsansvarig i styrelsen, arbetar som platsansvarig på gym i Sala. Har tackat ja till styrelsearbetet för att ta verksamheten till nya nivåer. Okänd merit: Hoppat fallskärm.

Veronica Karlström – Årsmodell 1970 – Ordförande i styrelsen, arbetar som gymnasielärare på Kungsängsgymnasiet i Sala. Har tackat ja till styrelsearbetet för att det är så fantastiskt trevligt inom voltigen. Har fortsatt stötta trots att båda döttrarna slutat som voltigörer. Okänd merit: Obestridd Cluedomästare.

Line Törnros – Årsmodell 2000 – Verksamhetsansvarig och ungdomsrepresentant i styrelsen, pluggar till förskolelärare på Mälardalens universitet. Tackat ja till styrelsearbetet för att voltigen är som en andra familj. Brinner för att barn och ungdomar ska utvecklas inom sporten och som personer. Okänd merit: Spelat fotboll sen 3 års ålder.

Fredrik Dahlgren – Årsmodell 1971 – Vice ordförande i styrelsen, arbetar inom IT. Tackat ja till styrelsearbetet för att bidra med företagstänk i föreningsarbetet. Okänd merit: Spökrädd spökjägare som ÄLSKAR men tenderar spåra ur på Halloween.

Styrelsen för Voltige och Hästsportförening 2022.
Bild på Styrelsen för Sala Voltige och hästsportförening 2022